Broj nekretnine: 139/2014-P

NOVA CIJENA!Moderan dvoetažni trosoban stan, odlične kvalitete gradnje površine 95,32 m², naselje Trokal

Opis nekretnine

Prodaje se moderan i viskokvalitetan dvoetažni trosoban stan površine 89,92 m² upisane u ZK uložak, dok je stvarna površina stambenog prostora 95,32 m². Dodatna kvadratura je dobivena tako što je napravljena galerija od punog hrastovog drveta pored stepenica koje povezuju dvije etaže. Nekretnina se nalazi na trećem i četvrtom spratu stambene zgrade u ulici 3. Tuzlanske brigade u popularnom tuzlanskom naselju Slavinovići, tzv. „Trocal“ naselje.
Protuprovalna vrata „Alu Fusion“, visokokvalitetan hrastov parket, gazišta stepenica i galerija od punog hrastovog drveta premazana visokokvalitetnim lakom Chromoden, rosvajna-inox ograda na stepeništu, kvalitetna unutrašnja hrastova vrata sa tri frezanja, vanjska petokomorna PVC stolarija sa PVC žaluzinama-Trocal, zidovi i plafoni urađeni po sistemu Rofix, prvoklasna keramika u kupatilu i toaletu, kvalitetna keramika na balkonu ,mozaik keramika u kuhinji i prirodni kamen kojim je obložen zid u dnevnom boravku pokazuju da je dosta pažnje posvećeno detaljima i kvalitetu ugrađenih materija, a samim tim je kvaliteta stana dignuta na jedan zavidan nivo. Bitno je napomenuti da je stan kupljen nedovršen (roh bau), te da su u stan ugrađeni kvalitetni i skupi materijali. Također je pojačan sistem grijanja tako da je instaliran dvocijevni sistem grijanja, koji je kvalitetniji u odnosu na prvobitno instalirani jednocijevni sistem, a utrošak energenata je ostao isti. Plafon druge etaže i tavan površine cca. 15 m²., kojem se pristupa iz predsoblja druge etaže i koji se može koristiti kao ostava, su obloženi sa 10 cm staklene vune i 5 cm stiropora. Nekretnina je trostrano orijentisana (sjever-jug-istok), veoma svijetla i prozračna, sa predivnim pogledom na obližnji krajolik. Stan posjeduje dodatnu ostavu u prizemlju zgrade koju kupac stana dobiva GRATIS.  Predmet prodaje je i garaža koja se nalazi ispred zgrade a koja ne ulazi u cijenu stana. Ispred stambene zgrade se nalazi prostrani zajednički parking sa pripadajućim parking mjestom za vlasnike stanova. Ulaz i zgrada su odlično održavani.

Lokacija:

Stan se nalazi na trećem i četvrtom spratu stambene zgrade “Trocal” u ulici 3. Tuzlanske Brigade u naselju Slavinovići. U blizini stambenog objekta su locirani veći tržni centri (cca. 1000m “Dramar”, “Interex”), zelena pijaca, zdravstvene ustanove (cca.100m “Plava Poliklinika”), (cca. 1000 m Klinika za srce), obrazovne ustanove, obdanište i sportski tereni.

Standard:

Plinsko grijanje (ostavljena opcija i za alternativne načine grijanja). Vanjska petokomorna PVC stolarija sa PVC žaluzinama-sistem Trocal, Kvalitetna unutrašnja drvena/hrastova stolarija . Najkvalitetniji hrastov parket u sobama, trpezariji, kuhinji i predsoblju. Prvoklasna keramika u kupatilu i toaletu. Protuprovalna vrata „Alu Fusion“. Kablovska TV. Internet. Interfon.