Broj nekretnine: 14/2021-P1

Manji poslovni prostor površine 18,10 m², sa kompletnim inventarom za frizerski salon, TC “Sjenjak”

Opis nekretnine

Prodaje se manji poslovni prostor uknjižene površine 18,10 m². Nalazi se na prvom spratu novijeg dijela T.C. “Sjenjak”, na Brčanskoj Malti. Prostor je opremljen za frizerski salon i prodaje se sa kompletnim inventarom. Pozicioniran je nedaleko od stepenica na istočnom dijelu tržnog centra i pored prolaza koji spaja stari i novi dio tržnog centra, a okružen je ugostiteljsko-trgovačkim objektima, frizerskim salonima, agencijama i kancelarijama. Sastoji se od jedne prostorije i toaleta sa predprostorom. Kompletna vanjska strana prostora je urađena u velikim staklenim panelima. Zbog svoje lokacije može se koristiti kao ordinacija, frizerski salon, za razne trgovačke djelatnosti, kancelarije ili predstavništva manjih firmi. Nekretnina posjeduje vlastiti vodomjer i sat za struju, a grijanje je centralno gradsko sa kalorimetrom, što pozitivno utiče na visinu režijskih troškova. Iza tržnog centra se nalazi zajednički parking za više od 100 vozila.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na prvom spratu T.C. “Sjenjak”, na Brčanskoj Malti. Ovo je veoma prometna lokacija, a u neposrednoj blizini se nalaze razni ugostiteljsko-trgovački objekti, frizerski saloni, apoteke, banke, marketi “DM” i “Bingo”, osnovna škola, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar. Aluminijska vanjska stolarija. Pod mermerne i keramičke pločice. Klima uređaj. Automatski osigurači. Vodomjer. Telefonski priključak. Zajednički parking.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.