Broj nekretnine: 115/2017-P2

Manji, moderan višenamjenski poslovni prostor u funkciji, sa velikim staklenim portalima, površine 25,46 m² na odličnoj lokaciji, TC Sjenjak

Opis nekretnine

Prodaje se moderan, manji funkcionalan višenamjenski poslovni prostor površine 25,46 m². Nekretnina se nalazi nalazi na prvom spratu T.C. “Sjenjak”. Poslovni prostor se sastoji od glavne prostorije i toaleta sa predprostorom. Zbog svoje dobre pozicije, ulaza sa vanjske i unutrašnje strane tržnog centra velikih staklenih portala pogodan je za različite vrste poslovnih djelatnosti. Nekretnina posjeduje vlastiti vodomjer i sat za struju, a grijanje je centralno gradsko sa kalorimetrom, što pozitivno utiče na visinu režijskih troškova. Iza tržnog centra se nalazi prostrani parking za veliki broj vozila.

NAPOMENA: Poslovni prostor je trenutno u funkciji kao frizerski salon, te je moguće nastaviti najam poslovnog prostora ukoliko se novi vlasnik odluči za tu opciju.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi na prvom spratu T.C. “Sjenjak”, na Brčanskoj Malti, i ima direktan pristup sa pješačke zone tržnog centra. Ovo je veoma prometna lokacija, a u neposrednoj blizini se nalaze razni ugostiteljsko-trgovački objekti, frizerski saloni, apoteke, banke, market “DM”, “KONZUM”, osnovna škola, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.

Standard:
Centralno gradsko grijanje na kalorimetar. Aluminijska vanjska stolarija. Pod u prostoru i toaletu keramićke pločice. Automatski osigurači. Vodomjer. Zajednički parking.