Broj nekretnine: 66/2019-P1

Manja porodična kuća sa voćnjakom i poslovnim prostorom, na parceli površine 1450 m², naselje Breške, Općina Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se manja porodična kuća sa voćnjakom i poslovnim prostorom. Nalazi se u naselju Breške, cca. 3,5 km od raskrsnice u Doknju, Općina Tuzla. Pozicionirana je uz asfaltni put koji prolazi kroz naselje, ima otvoren pogled na okolni krajolik i obronke planine Majevice, i odličnu saobraćajnu povezanost sa gradom. Ovo je idealna lokacija za odmor i rekreaciju. Dimenzije kuće su 10,20m x 8,15m, spratnost Pr+Pot, plus dogradnja sa prednje strane u nivou prizemlja dimezija 3,20m x 8,15m. Izgrađena je 1990. godine na parceli površine 1450 m². U dijelu prizemlja kuće se nalazi poslovni prostor u kojem je bila prodavnica, a u drugom dijelu se nalazi kotlovnica sa ostavom i toaletom. Na spratu se nalazi dvosoban stan. Pored kuće se nalazi voćnjak, a cijela parcela je ograđena. Kompletna instalacija za centralno grijanje je razvedena

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Vlasnik je zainteresovan za zamjenu za stan u Tuzli, kao i za sličnu nekretninu u Republici Hrvatskoj

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi  nu naselju Breške, cca. 3,5 km od raskrsnice u Doknju, Općina Tuzla. Saobračajna povezanost sa gradom je dobra, a putevi se redovno održavaju i čiste u zimskom periodu. Ovo je idealna lokacija za miran porodičan život i odomor i rekreaciju.

 

Sadržaj:

 

Prizemlje:

Sastoji se od jedne glavne prostorije i dvije manje (poslovni prostor)

– Kotlovnica sa velikom ostavom i toaletom.

 

Potkrovlje:

– Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, hodnika i balkona.

 

 

Standard:

PVC vanjska stolarija sa venecijanerima na spratu, a drvena u prizemlju. PVC unutrašnja stolarija. Podovi laminat i keramičke pločice.  Privatni parking.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.