Broj nekretnine: 49/2021-P2

Manja, adaptiran vikendica, stambene površine cca. 50 m² izgrađena na parceli površine 2900 m², Rapače, Lipnica

Opis nekretnine

Prodaje se lijepa funkcionalna vikendica spratnosti Podrum+Pr+1 površine cca. 50 m² , izgrađena na parceli površine 2900 m² , na mirnoj lokaciji u naselju Lipnica, zaseok Rapače. Na plac se ulazi direktno sa lokalnog puta. Vikendica se prodaje sa kompletnim namještajem i kuhinjom. Vikendica se sastoji od podrumske prostorije, dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, kupatila i ostave lociranih na prizemlju. Na spratu se nalazi spavaća soba sa terasom. Vikendica posjeduje komunalni priključak za struju i gradsku vodu. Vikendica je adaptirana 2018.godine.

NAPOMENA: Nekretnina se prodaje kompletno namještena.

Sadržaj:

Podrumska prostorija

Prizemlje – Dnevni boravak, trpezarija, kuhinja i kupatilo.

Prvi sprat –Spavaća soba i terasa

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Lipnica, zaseok Rapače. Vikendica je udaljena od centra Tuzle petnestak minuta vožnje automobilom odnosno 8 kilometara od centra grada. Sama vikendica je okružena sa sa dosta zelenila i šume, a nalazi se u mirnom dijelu u neposrednoj blizini naselja Lipnica tako da budući kupci mogu boraviti u mirnom okruženju, a u isto vrijeme imati brz i jednostavan pristup gradu Tuzli.

Standard:

Električno grijanje (klima uređaj) i grijanje na čvrsta goriva (kamin). Vanjska drvena stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Podovi laminat i keramika.