Broj nekretnine: 16/2020-P2

Luksuzan, moderno koncipiran, kompletno namješten, novoadaptiran dvoiposoban stan uknjižene površine 66 m² (stvarne cca. 69 m²) sa lođom , na odličnoj lokaciji, Brčanska Malta

Opis nekretnine

Prodaje se luksuzan, moderno koncipiran novoadaptiran dvoiposoban stan uknjižene površine 66,00 m², dok je stvarna površina od 69,00 m² dobivena preinakom male lođe u dnevnom boravku u stambeni prostor. Nekretnina se nalazi u naselju Brčanska Malta. Stan je kompletno adaptiran krajem 2019.godine. Prilikom adaptacije su korišteni najkvalitetniji, moderni materijali. Otvoren, moderan koncept stana sa prozračnim i svijetlim prostorijama, odličan raspored prostorija u stanu, vrhunski stepen adaptacije, tražena lokacija sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini, samo su neke od istakunutih vrijednosti ove kvalitetne nekretnine i čine je idealnom za ugodan porodičan život. Ispred i iza zgrade se nalazi parking prostor za stanare.

NAPOMENE: Stan se prodaje isključivo sa kompletnim namještajem.

Moguća je i zamjena stana za manji dvosoban stan novije gradnje površine 40 m² do 50 m², na sličnoj lokaciji uz nadoplatu kupca.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Brčanska Malta. U krugu od 200 metara nalaze se razni ugostiteljsko-trgovački objekti, T.C. “Sjenjak”, apoteke, banke, supermarketi “DM”, “KONZUM”, “BINGO”, zelena pijaca, osnovne škole, obdaništa, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Najkvalitetnija PVC termoizolaciona višekomorna stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Tarket parket vrhunske kvalitete u dnevnom boravku, spavaćim sobama i trpezariji . Najkvalitetnije keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i hodniku. Klima uređaj. Telefonski priključak. Kablovska TV. Interfon. Dva lifta. Video nadzor.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.