Broj nekretnine: 49/2019-P2

Lijepa parcela ukupne površine 881 m² na mirnoj lokaciji prepunoj zelenila, Paša Bunar-Šljivice

Opis nekretnine

Prodaje se lijepa zemljišna parcela ukupne površine 881u naselju Šljivice, u neposrednoj blizini strelišta na Paša Bunaru. Parcela se nalazi na kombinaciji ravnog i terena sa blagim padom, a nalazi se u blizini asfaltnog puta koji prolazi kroz naselje Šljivice. Uzevši u obzir mirnu lokaciju nekretnine prepunu zelenila, i dobru saobraćajnu povezanost sa gradom ova nekretnina je idealna za izgradnju porodične kuće ili vikendice. U neposrednoj blizini parcele se nalaze individualni stambeni objekti. Priključci struje i vode nalaze se pored parcele U blizini parcele se nalazi i zajednićki bunar koji mogu koristiti vlasnici zemljišta.
Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

Lokacija:

Parcela se nalazi u naselju ŠljivicePaša Bunar. Udaljena je samo par minuta vožnje od glavne sjeverne magistrale. U blizini zemljišta se nalaze supermarketi i ostali poslovni objekti neophodni za normalno funkcionisanje domačinstva. Ovo je lokacija je bez saobraćajne buke i idealna je za miran porodičan život.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.