Broj nekretnine: 75/2019-P2

Lijepa građevinska parcela sa voćnjakom i šumom površine 3882 m² u blizini magistralnog puta Tuzla-Kalesija-Zvornik naselje Miljanovci, Kalesija

Opis nekretnine

Prodaje se lijepa građevinska parcela sa voćnjakom i šumom ukupne površine 3882 m². Zemljište se nalazi u neposrednoj blizini Kalesije, u naselju Miljanovci. Prilaz zemljištu je sa magistralnog puta Tuzla –Kalesija, lokalnim asfaltiranim putem. Zemljišna parcela zbog svoje infrastrukture i lokacije je pogodna za izgradnju individualnih stambenih objekata (kuća, vikendica) jer se nalazi u samom naselju u neposrednoj blizini glavne saobračajne komunikacije odnosno magistralnog puta. Važno je napomenuti da je ovo kvalitetna nekretnina na tržištu, pozicionirana na lijepoj i mirnoj lokaciji prepunoj zelenila i kao takva predstavlja dobru investiciju za potencijalnog kupca koji želi da izgradi stambeni objekat u blizini glavne komunikacije, a da pri tome sačuva privatnost i mir. U blizini zemljišta se nalazi tržni centar, individualni stambeni objekti, te sjedišta i proizvodni objekti renomiranih kompanija. Kompletna infrastruktura (voda, struja, kanalizacija) se nalazi pored zemljišta, koje je u urbanom građevinskom pojasu.

Lokacija:

Zemljište se nalazi u naselju Miljanovci, u neposrednoj blizini Kalesije. Lokaciju karakteriše odlična saobračajna infrastruktura i postojanje velikog broja proizvodnih i trgovačkih objekata različitog spektra djelatnosti.