Broj nekretnine: 48/2019-P2

Lijepa građevinska parcela površine 1721 m² locirana na prelijepoj lokaciji u blizini jezera Modrac, naselje Priluk

Opis nekretnine

Prodaje se lijepa građevinska parcela ukupne površine 1721 m². Zemljište se nalazi u neposrednoj blizini puta Živinice – Lukavac u naselju Priluk. Prilaz zemljištu je sa regionalnog puta, novim asfaltiranim pristupnim putem. Zemljišna parcela zbog svoje konfiguracije i lokacije je pogodna za izgradnju vikendice ili manjeg motela jer se nalazi u samom naselju, u neposrednoj blizini glavne saobračajne komunikacije. Važno je napomenuti da je ovo kvalitetna nekretnina na tržištu, dobre zemljišne konfiguracije , pozicionirana na prelijepoj lokaciji prepunoj zelenila i kao takva predstavlja dobru investiciju za potencijalnog kupca koji želi da izgradi vikendicu ili manji komercijalni objekat, a da pri tome sačuva privatnost i mir. U blizini zemljišta se nalazi jezero Modrac, restoran, bazeni, te sjedišta i proizvodni objekti renomiranih kompanija. Kompletna infrastruktura (voda, struja) se nalazi pored zemljišta, koje je u urbanom građevinskom pojasu.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Zemljište se nalazi u naselju Priluk, općina Živinice i udaljeno je par kilometara od magistralnog puta Tuzla-Sarajevo. Udaljenost od centra Tuzle je 25-30 minuta vožnje. Lokaciju karakteriše odlična saobračajna infrastruktura i povezanost sa obližnjim gradovima Tuzlom, Lukavcom i Živinicama.