Broj nekretnine: 32/2017-P2

Lijepa i atraktivna vikendica novije gradnje u blizini plaže i jezera Modrac stambene površine cca. 75 m² na parceli površine 450 m² sa uređenim dvorištem i garažom, naselje Modrac

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetna i lijepa vikendica novije gradnje spratnosti Sut+Pr+Pot, sa garažom, uređenim dvorištem u blizini plaže i jezera. Vikendica se nalazi u centranom dijelu naselja Modrac. Izgrađena je na parceli površine 450,00 m² i ograđena je kamenom i metalnom ogradom. Pristup vikendici je direktno sa glavnog asfaltnog puta kroz naselje Modrac, a zatim na makadamski put dužine cca. 150 metara koji vodi do vikendice. Ispred vikendice se nalazi lijepo uređeno dvorište sa drvećem koje prave hladovinu na betonskoj terasi pored kuće većim dijelom dana. Sa terasa na prizemlju i potkrovlju se pruža prelijep pogled na jezero. U čitavom objektu je razvedeno centralno grijanje koje je povezano na kotlom u suterenu.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Sadržaj:

Suteren – Garaža i kotlovnica

Prizemlje – Sastoji se od prostranog dnevnog boravka i kuhinje, balkona, hodnika i stepenica.

Potkrovlje –Sastoji se od prostrane prostorije koja se lako može pretvoriti u dvije sobe, kupatila, terase i stepenišnog prostora .

Standard:

Centralno grijanje na lož ulje iz vlastite kotlovnice. Razvedeni radijatori u sve prostorije. Vanjska PVC termoizolaciona stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Podovi na prizemlju obloženi keramičkim pločicama. Podovi u potkrovlju obloženi laminatom. Garaža. Privatni parking.