Broj nekretnine: 65/2018-P2

Lijep, kvalitetno adaptiran, namješten jednoiposoban stan površine 44 m² na mirnoj lokaciji, Novo Naselje

Opis nekretnine

Prodaje se moderno koncipiran i kvalitetno adaptiran jednoiposoban stan površine 44,00 m² uknjižene u zemljišnim knjigama. Nekretnina se nalazi na četvrtom spratu stambene zgrade u Novom Naselju-Solina. Kvalitetna adaptacija i moderan dizajn stana , mala kvadratura, racionalna dispozicija, mirna lokacija, prostran adaptiran balkon, prozračne i svijetle prostorije samo su neke od odlika ove atraktivne i rijetke nekretnine. Stan je adaptiran 2013. godine. Moramo napomenuti da je grijanje u ovom stanu odlično, jer je postavljen dvocijevni sistem grijanja. Igralište za djecu nalazi se u neposrednoj blizini zgrade, a zajednički parking za stanare se nalazi ispred i iza zgrade.

NAPOMENA: Kompletan namještaj ulazi u cijenu stana.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na četvrtom spratu stambene zgrade u naselju Novom Naselju-Solina. Ispred stambene zgrade su lijepo uređene zelene površine i igralište za djecu. U neposrednoj blizini zgrade se nalaze veći supermarketi „Bingo“i „Dramar“, a u krugu od 500 m i zelena pijaca, škola, obdanište, pošta, ambulanta i taxi/autobusko stajalište . Dodatna pogodnost za stanare je prostrani parking prostor ispred i iza stambenog objekta. Ovo naselje pored nabrojanih pogodnosti karakteriše i odlična povezanost gradskim saobraćajem sa ostalim djelovima grada. Izuzetno je važno napomenuti da se u blizini ovog naselja uskoro otvara studentski kampus, čime će nekretnine na ovoj lokaciji znatno dobiti na vrijednost

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Aklimat radijator. Kvalitetna vanjska PVC termoizolaciona stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Lamelni parket u sobama. Keramika u kupatilu,kuhinji i na balkonu.Protuprovalna vrata. Automatski osigurači. Klima.