Broj nekretnine: 93/2017-P1

Lijep, djelimično adaptiran trosoban stan površine 87 m², sa ostavom i dvije lođe, Brčanska Malta

Opis nekretnine

Prodaje se lijep, djelimično adaptiran, trosoban stan uknjižene površine 87,00 m². Nalazi se na 10. spratu stambene zgrade sa 3 lifta, u naselju Brčanska Malta. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na veoma popularnoj lokaciji sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini. Pored odlične lokacije, dobre spratnosti, velikih i svijetlih prostorija, nekretninu krasi i maksimalno iskorišten stambeni prostor. 2015. godine vlasnik je promijenio elektro i vodo instalacije, postavio nove keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, toaletu i hodniku, jednu lođu zatvorio PVC prozorima i proširio kuhinju na lođu. Takođe je brusio i lakirao parket u dnevnom boravku, trpezariji, hodniku i degažmanu i postavio kvalitetna protuprovalna vrata. Zbog dvostrane orijentacije nekretnina je svijetla i prozračna, što je čini veoma ugodnom za boravak. Ulaz u zgradu je obezbijeđen video nadzorom. Ulaz i unutrašnjost zgrade se redovno održavaju, a iza zgrade se nalazi  zajednički parking.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 10. spratu stambene zgrade u naselju Brčanska Malta. Ovo je jedno od atraktivnijih naselja u gradu Tuzli i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi. U blizini zgrade se nalazi i jedno od najpoznatijih Tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih gradskih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U krugu od 200 metara se nalaze: supermarketi “Bingo”, “DM”, “Konzum”,   ugostiteljsko-trgovački objekti, Univerzitetski klinički centar, osnovne škole, obdaništa, zelene površine, sportski tereni, igralište za djecu, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

 

Standard:

Centralno grijanje. Drvena vanjska stolarija sa žaluzinama. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u sobama, trpezariji i degažmanu. Keramičke pločice u kupatilu, toaletu i hodniku. Dva klima uređaja. Telefonski priključak. Kablovska TV. Interfon. Lift. Video nadzor.