Broj nekretnine: 86/2017-P1

Kvalitetno adaptiran poslovni prostor površine 65,46 m², na prometnoj lokaciji, Slavinovići

Opis nekretnine

Prodaje se  kvalitetno adaptiran poslovni prostor uknjižene površine 65,46 m². Nalazi se u prizemlju stambene zgrade, u blizini Pošte u naselju Slavinovići. 2011. godine vlasnik je adaptirao nekretninu, a prilikom adaptacije postavljena je nova vanjska aluminijumska stolarija, nova unutrašnja drvena stolarija, izmijenjenjene elektro instalacije, postavljeni novi radijatori, a podovi obloženi laminatom. Takođe je postavljen električni kotao za centralno grijanje. Nekretnina je dvostrano orijentisana, sa svijetlim i prozračnim prostorijama i veoma ugodna za boravak. Ispred objekta se nalazi besplatni zajednički parking.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u prizemlju stambene zgrade, u blizini Pošte u naselju Slavinovići. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na promentnoj lokaciji i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju i veliki besplatni parking. Ovdje se takođe nalazi i jedno od najpoznatijih Tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze supermarketi “Bingo”, T.C. “Dramar” , Klinika za srce, policijska stanica, ambulanta, pošta, obdanište, osnovna škola, apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine i igrališta za djecu.

 

 

Standard:

Centralno grijanje na struju – električni kotao. Vanjska aluminijumska stolarija. Unutrašnja stolarija drvo. Laminat u kancelarijama i hodniku. Keramičke pločice u kuhinji, predprostoru, toaletu i ostavi. Dva klima uređaja. Alarm. Video nadzor. Telefon. Kablovska TV.