Broj nekretnine: 39/2018-P2

Kvalitetna vikendica na prelijepoj, mirnoj lokaciji, izgrađena na parceli uknjižene površine 805 m² (stvarne 820 m²), izletište Zlaća

Opis nekretnine

Prodaje se lijepa i kvalitetna vikendica stambene površine cca. 50 m² (osnova vikendice je 5,70 m x 4,50 m), izgrađena na parceli uknjižene površine 805 m² (stvarne 820 m²). Nekretnine i pripadajuća parcela se nalaze u naselju Zlaća, udaljeni na samo par minuta vožnje od sportsko rekreativnog kompleksa Zlaća sa hotelom i restoranima. Ovo je idealno mjesto za ljude koji žele da imaju aktivan odmor, a da u isto vrijeme uživaju u čistom zraku i obilju zelenila. Pored vikendice se nalazi bunar tako da kuća posjeduje vlastito napajanje vodom iz sopstvenog bunara. Parcela je ravne konfiguracije i pravilnog oblika, sa sadnicama različitih vrsta voća. Vikendica posjeduje građevinsku dozvolu.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u poznatom izletištu Zlaća, najpoznatijem izletištu Tuzlanskog kantona. Izletište je udaljeno samo 12 kilometara od Banovića i smješteno je u prelijepom ambijentu planine Konjuh. Opremljeno je svim neophodnim infrastrukturnim elementima za aktivan odmor. Izletište je upotpunjeno sportskim poligonima, zabavnim parkom za djecu te adrenalinskim parkom. Sama vikendica je okružena sa sa dosta zelenila i šume, a nalazi se u mirnom dijelu naselja tako da budući kupci mogu boraviti u mirnom okruženju, a u isto vrijeme imati brz i jednostavan pristup gradu.

Standard:

Grijanje na struju/čvrsta goriva (vikendica). Drvena vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Podovi brodski pod i keramičke pločice. Vanjski kamin. Šadrvan. Bunar. Urađena drenaža objekta.