Broj nekretnine: 33/2018-P1

Kvalitetna kuća novije gradnje sa 2 stambene jedinice, pored T.C. “Dramar”, Slavinovići

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetna kuća novije gradnje sa dvije stambene jedinice, ukupne površine cca. 180,00 m², spratnosti Pr+Pot i dvorištem površine 244,00 m². Nekretnina je izgrađena na parceli površine 372,00 m², a nalazi se u naselju Slavinovići, u blizini T.C. “Dramar”.  Jedan dio kuće dimenzija 8,04m X 7,01m je potpuno adaptirana stara kuća, a adaptacija je rađena 2011. godine. Drugi dio kuće dimenzija 8,00m X 9,00m je nanovo izgrađen 2011. godine. Prilikom izgradnje novog dijela i adaptacije starog, vlasnik je vodio računa da svi ugrađeni materijali budu visoke kvalitete. Posebna pažnja posvećena je uštedi energije, što je i ostvareno uz kvalitetnu vanjsku PVC stolariju, vanjsku izolaciju od stiropora debljine 15 cm, podnu i krovnu izolaciju. Parcela na kojoj se nalazi kuća je u potpunosti ograđena, ravna i ima pristup direktno sa asfaltnog puta. Okružena je kvalitetnim kućama i stambenim zgradama. Ovu nekretninu karakteriše odlična lokacija, mirno porodično naselje sa dosta zelenila, i dobra saobraćajna povezanost sa gradom. Ugodnoj atmosferi kuće doprinosi funkcionalan raspored  prostorija, a zbog svoje orijentacije kuća je obasjana dnevnom svijetlošću tokom većeg dijela dana. Ispred i pored kuće se nalazi  ograđeno i uređeno dvorište. Pored kuće je smješten pomoćni objekat, a uz kuću se nalazi kotlovnica na čijem krovu je velika terasa na koju se pristupa iz glavne spavaće sobe.

 

NAPOMENA: Ugradbena kuhinja sa električnim uređajima i kompletan namještaj ostaju budućem kupcu GRATIS.

 

Lokacija:

Kuća se nalazi se u naselju Slavinovići, u blizini T.C. “Dramar”. U krugu od 500 metara se nalaze supermarket “Dramar”, “Bingo”, ambulanta, policijska stanica, sportski tereni, Hotel “Tehnograd” i taxi/autobusko stajalište. Ovo naselje karakteriše odlična povezanost sa ostalim djelovima grada.

 

 

Sadržaj:

– Prizemlje, manji dio – Dnevni boravak, jedna spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom,  kupatilo, toalet, hodnik i zajednički ulazni hol.

 

– Prizemlje, veći dio –  Dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, toalet, zajednički ulazni hol i stepenište.

 

– Sprat – 3 spavaće sobe, veliko kupatilo, predsoblje, terasa i stepenište.

 

– Kotlovnica sa ostavom za ugalj/drva.

 

– Pomoćni objekat

 

 

Standard:

Centralno grijanje na čvrsta goriva. PVC/drvo vanjska stolarija sa žaluzinama. Drvena unutrašnja stolarija.  Podovi obloženi laminatom i keramičkim pločicama. Telefonski priključak. Kablovska TV. Privatni parking.