Broj nekretnine: 15/2020-P1

Kvalitetna kuća novije gradnje, površine cca. 200 m², sa garažom i okućnicom 500 m², naselje Dolovi, Solina

Opis nekretnine

Prodaje se uknjižena kuća novije gradnje, ukupne površine cca. 200,00 m², spratnosti Pr+Pot i dvorištem površine cca. 500,00 m².  Nalazi se u naselju Dolovi, Solina, 200 metara od osnovne škole i 150 metara od glavne ceste, a ima pristup direktno sa asfaltnog puta.  Ovu nekretninu karakteriše dobar kvalitet gradnje, mirno porodično naselje sa dosta zelenila i dobra saobraćajna povezanost sa gradom. Ugodnoj atmosferi kuće doprinosi odličan raspored  prostorija, a zbog svoje orijentacije kuća je obasjana dnevnom svjetlošću tokom većeg dijela dana. Dimenzije objekta u prizemlju su 13,00 x 12,15 metara, a 13,00 x 8,65 metara + 1,20 x 10,00 metara u potkrovlju. Nekretnina je izgrađena 2002. godine na potpuno ravnoj parceli površine 650,00 m², a 2010. godine je urađena potpuna adaptacija prizemlje. Potkrovlje kuće nije završeno i trenutno nije useljivo. Ima zaseban ulaz preko vanjskih stepenica i moguće ga je koristiti kao zasebnu stambenu jedinicu. Instalacije grijanja, vode i električne energije su izvedene do potkrovlja. Kuća ima vanjsku izolaciju od stiropora debljine 5 cm i omalterisana je. Fasada nije urađena. Ispred kuće se nalazi  ograđeno i uređeno dvorište, a pristup objektu i dvorištu je sa prednje strane. Grijanje je na pelet, a peć je snage 35 Kw. Objekat je obezbijeđen alarmom.
Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Ugradbena kuhinja od medijapana, bez električnih uređaja, i peć na pelet, ostaju budućem kupcu GRATIS.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u mirnom porodičnom naselju Dolovi, Solina, cca. 200 metara od osnovne škole i 150 metara od glavne ceste, a ima pristup direktno sa asfaltnog puta. U blizini se nalaze džamija, manji fudbalski stadion, prodavnice i taxi/autobusko stajalište. Ovo naselje karakteriše dobra povezanost sa ostalim djelovima grada.

 

 

Sadržaj:

Prizemlje  – ukupne stambene površine cca. 100 m², koje se sastoji od velikog dnevnog boravka sa trpezarijom, jedne spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom, dvije dječije spavaće sobe, kuhinje, velikog kupatila, dva hodnika, ulaznog trijema i ostave.

U prizemlju se takođe nalazi garaža ukupne površine cca. 20,00 m² sa peći na pelet snage 35 Kw.

 

Potkrovlje – ukupne stambene površine cca. 85 m², nije završeno, a sastoji se od dnevnog boravka, dvije sobe, kuhinje, kupatila, hodnika i velike terase.

 

 

Standard:

Centralno grijanje na pelet. PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Podovi obloženi laminatom, mermernim i keramičkim pločicama. Rofix na zidovima. Automatski osigurači.  Telefonski priključak.  Garaža. Alarm. Privatni parking.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.