Broj nekretnine: 59/2016-P2

Atraktivna novoadaptirana kuća površine cca. 162 m², sa garažom i zemljištem ukupne površine 903 m² na lijepoj i mirnoj lokaciji, Donji Bistarac

Opis nekretnine

Prodaje se atraktivna moderna kuća ukupne stambene površine cca. 162  m², spratnosti P+1+pt sa dvorištem površine 903 m². Nekretnina se nalazi u naselju  Donji Bistarac, naselje Iljkići, udaljena od magistralnog puta Tuzla-Lukavac cca 1.3 kilometra. Kući se pristupa direktno sa asfaltnog puta, a okružena je individualnim stambenim objektima. Kuća je izgrađena 1984. godine a temeljito  je adaptirana 2020 godine. Ugodnoj atmosferi kuće doprinosi odličan raspored prostorija, a zbog svoje orijentacije kuća je obasjana dnevnom svijetlošću tokom većeg dijela dana. Ispred i iza kuće se nalazi ograđeno dvorište sa lijepo uređenom baštom i pomoćnim prostorijama. Osim kvaliteta gradnje, osnovna karakteristika kuće je lijepa i mirna lokacija okružena zelenilom i šumom.

NAPOMENA: Kuća se prodaje sa kompletnim namještajem.

Sadržaj:

Prizemlje: Dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, toalet, ostava, hodnik, garaža i kotlovnica.

I sprat: Tri spavaće sobe, kupatilo, balkon, hodnik i hol sa stepenišnim prostorom, garaža.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Donji Bistarac, zaseok Iljkići , udaljena od magistralnog puta Tuzla-Lukavac cca. 1,3 kilometra.

Standard:

Centralno gradsko grijanje iz vlastite kotlovnice (peć na pelet). Kvalitetna vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Laminat u sobama. Kvalitetna keramika u kuhinji, kupatilu, toaletu i hodnicima. Garaža. Kablovska. Internet.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.