Broj nekretnine: 10/2023-P2

Kvalitetna, kompletno adaptirana kuća uknjižene površine 77 m² (stvarne cca.110 m²) sa pomoćnom zgradom uknjižene površine 33 m², sa prelijepim dvorištem površine 828 m² i šadrvanom, Crno Blato, Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetan, kompletno adaptiran stambeni objekat na dva nivo, sa pomoćnim objektom, izgrađen po savremenim građevinskim standardima, spratnosti Pr+1. Objekat je sagrađen na zemljišnoj parceli ukupne površine 828 m². Nekretnina se nalazi na prelijepoj, mirnoj lokaciji savršenoj za odmor, u istočnom dijelu grada Tuzle na obroncima Majevice u naselju Crno Blato. Stambeni objekat se odlikuje odličnom kvalitetom gradnje, funkcionalno raspoređenim prostorom, uređenim dvorištem sa šadrvanom i odličnom mirnom lokacijom prepunom zelenila savršenom za odmor.

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

Lokacija:

Stambeni objekat se nalazi u naselju Crno Blato i do njega se dolazi asfaltnim putem. U blizini objekta se nalazi cesta R 304. Udaljenost objekta od uže gradske jezgre grada Tuzle je cca. 7 kilometara odnosno desetak minuta vožnje autom. Okružen je stambenim objektima i vikendicama za odmor.

 

Standard:

Električno grijanje iz vlastite kotlane/termo blok. Postoji mogućnost grijanja i na druge energente.  Kvalitetna PVC temoizolaciona vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Podne obloge kombinacija kvalitetni laminat i keramika. Automatski osigurači. Telefonski priključak.Vlastita kotlovnica. Pumpa za vodu.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.