Broj nekretnine: 37/2018-P2

Kvalitetna građevinska parcela površine 1300 m² u blizini lokalnog puta, Huskići, Lukavac

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetna građevinska parcela ukupne površine 1300 m². Zemljište se nalazi u široj zoni grada Lukavca, u naselju Huskići. Prilaz zemljištu je sa lokalnog asfaltnog puta koji vodi u gradsku zonu Lukavca. Samo zemljište je udaljeno od centra Lukavca cca 2,5 kilometara. Zemljišna parcela zbog svoje konfiguracije i lokacije je pogodna za izgradnju individualnih stambenih objekata, kao i manjih proizvodnih/skladišno servisnih objekata jer se nalazi u široj gradskoj zoni grada Lukavca. Važno je napomenuti da je ovo kvalitetna nekretnina na tržištu, dobre zemljišne konfiguracije , pozicionirana na mirnoj lokaciji prepunoj šume i zelenila i kao takva predstavlja dobru investiciju za potencijalnog kupca koji želi da izgradi stambeni objekat u blizini gradskog jezgra ili da započne ili proširi poduzetnićke djelatnosti.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Zemljište se nalazi u široj gradskoj zoni grada Lukavca, naselje Huskići. U neposrednoj blizini zemljišta se nalazi lokalni asfaltni put koj vodi ka središtu Lukavca. U blizini su smještene lokalne prodavnice, fudbalski stadion i autobuska stanica.