Broj nekretnine: 6/2018-i1

Kvalitetan uredski prostor, površine 17,73 m², pored Opštinskog i Kantonalnog suda, zgrada Toranj

Opis nekretnine

Iznajmljuje se kvalitetan, namješten uredski prostor (kancelarija) površine 17,73 m².  Nalazi se na drugom spratu poslovne zgrade “Toranj”, na odličnoj poslovnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Opštinskog i Kantonalnog suda. Zbog svoje lokacije, blizine pravosudnih ustanova, Opštine Tuzla i više vodećih banaka veoma je pogodan za kancelarijske djelatnosti, predstavništva manjih firmi i slične djelatnosti.  Zbog južne orijentacije nekretnina je svijetla i osunčana tokom većeg dijela dana.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na drugom spratu poslovne zgrade “Toranj”. Ovo je jedna od najprometnijih lokacija u gradu, kako za pješake tako i za vozila, zbog neposredne blizine škola i fakulteta, TC “Mercator-a”, stambeno-poslovnog kompleksa “Mellain”, ugostiteljsko-trgovačkih objekata, Opštine Tuzla, Hotela  Tuzla, Opštinskog i Kantonalnog suda, MUP-a TK, glavne pošte i velikog broja banaka.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska stolarija od eloksiranog aluminijuma sa termoizolacionim staklima. Untrašnja stolarija drvo. Pod laminat.  Automatski osigurači.  Telefonski priključak. Internet.