Broj nekretnine: 40/2016-P2

NOVA CIJENA!Kvalitetan stambeno poslovni prostor ukupne površine 150,75 m² sa skladišnim prostorom 67,75 m² i prostranim privatnim parkingom u dijelu stambeno poslovnog objekta, Batva

Opis nekretnine

Prodaje se moderan i kvalitetan višenamjenski stambeno poslovni prostor novije gradnje (kao izdvojen segment stambeno poslovnog objekta) ukupne površine 150,75 m² u sklopu kojeg se nalazi i skladišni prostor površine 67,75 m². Stambeno poslovni prostor zauzima prizemlje i prvi sprat stambeno poslovnog objekta. Stambeno poslovni prostor posjeduje poseban ulaz u objekat. Nekretnina se nalazi naselju Batva, u blizini centralne gradske zone Tuzle. Odlikuje se odličnim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspodjeljenim prostorom i mirnom lokacijom. Zbog velikih prozorskih portala i dvostrane orijentacije nekretnina je veoma prozračna i svijetla tokom cijelog dana. Ovaj stambeno poslovni prostor je posebno atraktivan za predstavništva kompanija kojima je potreban i manji skladišni prostor. Objekat je lako pretvoriv u isključivo stambeni ili kombinirano stambeno poslovni prostor. Odličan nivo opremljenosti prostora sa 4 telefonske linije, 2 direktne optičke veze BH Telecom i kablovska televizija), razvedena računarska mreža, klimatiziranost, parking za 5 vozila, dobra saobračajna komunikacija sa centrom grada, čine ovaj objekat odličnim izborom za kompanije ili potencijalne investitore koje žele da imaju poslovne kancelarije sa opcionalnim stambenim dijelom u blizini samog centra grada ali ipak žele da zadrže niži nivo eksponiranosti.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Batva, na samo par minuta od centra grada i svih gradskih sadržaja i ima pristup direktno sa asfaltnog puta. U krugu od 700 m se nalaze stadion “Tušanj”, TC “Omega”, SC “Mejdan”, marketi “Konzum” i “Bingo”, osnovna škola, srednjoškolske i visokoškolske ustanove i autobuska/taxi stajališta.

Standard:

Kvalitetna vanjska PVC i unutrašnja drvena stolarija. Laminat u kancelarijama i holu. Keramičke pločice u čajnoj kuhinji i kupatilu. Klima uređaji. Automatski osigurači. Telefonski priključak. Brzi internet. Kablovska TV. Alarm.