Broj nekretnine: 29/2018-P2

Kvalitetan stambeni objekat novije gradnje (roh bau) korisne površine cca. 140 m² izgrađen na placu površine 551 m² na lijepoj, mirnoj lokaciji, naselje Donje Poljice, Lukavac

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetan stambeni objekat u roh bau fazi (nedovršen) sa lijepom baštom izgrađen po građevinskim standardima, ukupne korisne površine cca.140 m², spratnosti Pr+1. Objekat je sagrađen 2017. godine na ravnoj zemljišnoj parceli površine 551 m². Nekretnina se nalazi na prelijepoj, mirnoj lokaciji u naselju Donje Poljice, udaljena cca. 11 kilometara od magistralnog puta Tuzla-Lukavac-Gračanica. Stambeni objekat se odlikuje se dobrim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspoređenim prostorom i prelijepom i mirnom okacijom sa dobrom komunikacionom infrastrukturom. U objektu je razvedena kompletna elektro (trofazna struja) i vodo instalacija. Urađena je drenaža objekta sa kanalizacionim odvodima. Pristup objektu je direktno sa asfaltnog puta.

Sadržaj:

Prizemlje: Dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kuhinja, trpezarija, hodnik, kupatilo I ostava.

I sprat: 3 spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja i vešeraj/toalet.

Lokacija:

Stambeni objekat se nalazi u naselju Donje Poljice, općina Lukavac, u neposrednoj blizini jezera Modrac i magistralnog puta Tuzla-Lukavac-Gračanica. Okružen je individualnim stambenim objektima. U neposrednoj blizini se nalaze osnovna škola, prodavnice roba široke potrošnje, ambulanta, hoteli odnosno svi objekti neophodni za kvalitetan život. Objekat se nalazi na mirnoj lokaciji, prepunoj zelenila sa izvrsnom saobračajnom infrastrukturom tako da je centar Lukavca udaljen samo petnestak minuta vožnje, a centar Tuzle 25-30 minuta vožnje magistralnim putem.

Standard:

Centralno grijanje iz vlastite kotlane, opcionalno kamin. PVC vanjska stolarija. Kvalitetan Bramac crijep. Kvalitetna vanjska drenaža. Vlastiti bunar. Struja. Voda.