Broj nekretnine: 12/2014-I

Kvalitetan poslovni prostor sa odličnim potencijalom

Opis nekretnine

Izdaje se poslovni objekat, ukupne površine 207,35 m², dimenzija 20,19m X 11,00m, spratnosti Pod+Pr. Nalazi se 500 metara od glavne raskrsnice sa semaforima u Slavinovićima, a ima pristup direktno sa asfaltnog puta koji prolazi kroz naselje Sepetari, Tuzla. Zbog dobre saobraćajne kominikacije sa ostalim dijelovima grada, nedaleko od magistralnog puta Tuzla – Bijeljina, ovo je ujedno i dobra poslovna lokacija.

Sastoji se iz dva dijela koje je moguće posebno iznajmljivati. Jedan dio čini štamparija, koja je trenutno u funkciji, a drugi dio pekara/pečenjara. Vlasnik posjeduje sve upotrebne dozvole za poslovni objekat. Parcela ima pristup sa dvije strane čime je vozilima i kamionima olakšan ulaz/izlaz sa parcele, a kompletan plato ispred poslovnog objekta je asfaltiran. Pristup u prizemlje objekta je omugućen sa tri strane.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi 500 metara od glavne raskrsnice sa semaforima u Slavinovićima, a ima pristup direktno sa asfaltnog puta koji prolazi kroz naselje Sepetari, Tuzla. Nalazi se u mirnom dijelu naselja tako da budući kupci mogu boraviti u mirnom okruženju, a u isto vrijeme imati brz i jednostavan pristup gradu.

Sadržaj:

Poslovni objekat ukupne površine 207,35 m² sastoji se od:

Podrum – radionica, kotlovnica, skladište, ostava i podrumski hol

Prizemlje – 6 prostorija, 3 toaleta, tuš, 2 ostave, garderoba, hodnik i ekonomski ulaz.

Pomoćni objekat ukupne površine 43,60 m² – dvije garaže.

Standard:

Centralno grijanje vlastita kotlovnica – pelet. Vanjska PVC stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Podovi laminat i keramičke pločice. Telefonski priključak. Kablovska TV. Dvije garaže. Privatni parking.