Broj nekretnine: 1/2017-i1

Kvalitetan poslovni prostor površine 55 m², na prometnoj lokaciji, u blizini Doma zdravlja, Slatina

Opis nekretnine

Iznajmljuje se kvalitetan poslovni prostor površine 55,00 m². Nalazi se u prizemlju stambeno-poslovne zgrade, na veoma prometnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Doma zdravlja, u naselju Slatina. Sastoji se od dvije prostorije, čajne kuhinje, međuprostora i toaleta. Nalazi se na uglu zgrade i ima pristup sa dvije strane. Obadvije strane imaju velike izloge koji su okrenuti prema ulici Albina Herljevića koja prolazi kroz naselje. Ispred prostora se nalazi veliki parking i trotoar za pješake.  Zbog veoma frekventne lokacije prostor se može koristiti za izložbeno-prodajne djelatnosti, zanatske radnje, frizersko-kozmetički salon, solarij, poslovnice bilo koje vrste, sjedišta manjih firmi, agencije i slično.

 

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi prizemlju stambeno-poslovne zgrade, na veoma prometnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Doma zdravlja, u naselju Slatina. Okružen je ugostiteljsko-trgovačkim objektima, prehrambenim objektima i apotekama, a u krugu od 200 metara se nalaze većina fakulteta i srednjih škola, Dom zdravlja, obdanište, supermarket “Bingo”, T. C. “Omega”,  apoteke, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC vanjska i unutrašnja stolarija. Podovi mermerne pločice. Vodomjer. Klima uređaj. Telefonski priključak.