Broj nekretnine: 49/2017-P1

Kvalitetan poslovni prostor površine 200 m², u Ulici Armije BiH

Opis nekretnine

Prodaje se poslovni prostor površine 200,00 m². Nalazi se na drugom spratu tržnog centra u Ulici Armije BiH (bivša “Skojevska”), pored osnovne škole “Brčanska Malta”. Sastoji se od glavne prostorije, jedne manje prostorije, dva muška i dva ženska toaleta, tri ostave i hodnika. Prostor je u funkciji i odmah je useljiv. Zbog svoje lokacije i prostranog parkinga iza tržnog centra prostor se može koristiti za  medicinske ordinacije/poliklinike, call centre, projektne biroe, administrativne djelatnosti, predstavništva firmi i druge djelatnosti. Nekretnina posjeduje vlastiti vodomjer i sat za struju, a grijanje  je centralno gradsko na kalorimetar. Iza tržnog centra se nalazi zajednički parking, a ispred autobuska stanica i taxi stajalište.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na drugom spratu tržnog centra u Ulici Armije BiH (bivša “Skojevska”), pored osnovne škole “Brčanska Malta”. U neposrednoj blizini se nalaze razni ugostiteljsko-trgovački objekti, frizerski saloni, apoteke, banke, supermarket “Bingo”, policijska stanica, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje – kalorimetar. Vanjska stolarija PVC sa “venecijanerima”. Podovi kreramičke pločice. Automatski osigurači. Vlastiti vodomjer. Klima uređaj. Telefonski priključak. Zajednički parking.