Broj nekretnine: 107/2017-P1

NOVA CIJENA – Kvalitetan, moderno uređen dvoiposoban stan površine 66,69 m², u zgradi novije gradnje, Zlokovac

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetan, moderno uređen dvoiposoban stan površine 66,69 m². Nalazi se na 7. spratu stambene zgrade novije gradnje, na veoma atraktivnoj i traženoj lokaciji, u naselju Zlokovac. Nekretnina je svijetla i ima otvoren pogled. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, radne sobe, kuhinje, kupatila, ostave i predsoblja. Odlična iskorištenost stambenog prostora, kvalitetno uređenje, atraktivna lokacija i prozračne i svijetle prostorije samo su neke od odlika ove nekretnine i čine je veoma ugodnom za život.  Svi gradski sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini.  Zajednički parking za stanare nalazi se ispred i iza zgrade. Ulaz u zgradu je obezbijeđen video nadzorom. Nekretnina je useljena 2013. godine.

 

NAPOMENA: Ugradbena kuhinja od medijapana bez električnih uređaja, klima uređaj i plakar u predsoblju ostaju budućim kupcima GRATIS.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 7. spratu stambene zgrade sa liftom, u veoma atraktivnom i traženom naselju Zlokovac. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo” i “Konzum”, ugostiteljsko-trgovakči objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC vanjska stolarija sa roletnama. Drvena  unutrašnja stolarija.  Parket dnevnom boravku i sobama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju i ostavi.  Vlastiti vodomjer. Telefonski priključak. Kablovska TV. Interfon. Video nadzor. Lift.