Broj nekretnine: 19/2019-i2

Kvalitetan adaptiran trosoban stan manje kvadrature površine 55 m², na odličnoj lokaciji Slavinovići

Opis nekretnine

Izdaje se moderno koncipiran trosoban stan površine 55,00 m².  Stan se nalazi u jednoj od kvalitetnijih i traženijih zgrada u Tuzli, pored T.C. “Dramar”, u naselju Slavinovići. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na  mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. Vanjska stolarija je kvalitetna višekomorna PVC, a unutrašnja drvo. Ulazna vrata su protuprovalna i protupožarna tipa „Jelovica“. Zbog primarno južne orijentacije stan je svijetao, prozračan i veoma ugodan za boravak. Pored visoke kvalitete gradnje, nekretninu karakteriše i izuzetna lokacija i otvoren pogled. Vlasnik je 2017. godine kompletno adaptirao kupatilo, odnosno prilagodio ga modernim standardima življenja. Ulaz i unutrašnjost zgrade su odlično održavani.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi stambenoj zgradi pored T.C. “Dramar”, na samom ulazu u naselje Slavinovići. Naselje Slavinovići su jedno od atraktivnijih naselja u gradu Tuzli i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. Ovdje se takođe nalazi i jedno od najpoznatijih tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze supermarketi “Bingo” , Klinika za srce, obdaništa, osnovne škole,T.C. “Dramar” apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine, igrališta za djecu i mnoštvo drugih sadržaja.

Standard:

Centralno grijanje. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u sobama. Kvalitetne keramićke pločice u kupatilu i kuhinji. Protuprovalna/protupožarna vrata. Automatski osigurači. Telefon.  Kablovska TV. Interfon. Lift. Vanjske roletne. Klima uređaj.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.