Broj nekretnine: 55/2018-P2

Kvalitetan, adaptiran troiposoban stan odličnog rasporeda prostorija sa balkonom, površine 84 m², Slatina

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetan, adaptiran troiposoban stan odlične dispozicije, uknjižene površine 84,00 m². Stan je adaptiran u periodu od 2010. do 2017. godine u nekoliko faza. Prilikom adaptacije postavljena su nova protuprovalna ulazna vrata, kompletno izmijenjene elektro i vodo instalacije, postavljena nova keramika u kupatilu, toaletu, kuhinji i predsoblju. Kvalitetno su obrađene i prelakirane podne obloge/parket u svim sobama. Urađeni su spušteni stropovi sa ambijentalnom led rasvjetom. Odlična dispozicija prostora, kvalitetna lokacija, prozračne i svijetle prostorije čine ovu nekretninu ugodnom za porodičan život.

NAPOMENA: Kvalitetnu ugradbenu kuhinju rađenu po mjeri ugradbene plakare i kupatilske elemente kupac stana dobiva GRATIS!

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Stan se nalazi u jednoj od traženiji i kvalitetom gradnje boljih stambenih zgrada u naselju Slatina. U krugu od 300 metara se nalaze Dom zdravlja, tržni centar „Tuzlanka“, supermarketi „Bingo“, “DM” i “Konzum”, sportsko kulturni centar “Mejdan”, fudbalski gradski stadion “Tušanj”, obdanište, fakulteti, osnovne i srednje škole. Samo par metara od zgrade se nalazi obdanište što je posebno važno za mlađe bračne parove sa malom djecom.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Aluminijski radijatori. Drvena vanjska i unutrašnja stolarija. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, toaletu i hodniku. Parket u ostalim prostorijama. Automatski osigurači. Protivprovalna vrata. Telefon. Internet. Kablovska TV. Interfon. Dva lifta u zgradi.