Broj nekretnine: 5/2017-P2

AKCIJA! Kvalitetan, adaptiran četverosoban stan odličnog rasporeda prostorija sa zatvorenom lođom, površine 84 m², Slatina

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetan, adaptiran četverosoban stan odlične dispozicije, uknjižene površine 84,00 m². Stan je adaptiran 2012. godine. Prilikom adaptacije postavljena su nova protuprovalna ulazna vrata, kompletno izmijenjene elektro i vodo instalacije, postavljena nova keramika u kupatilu, toaletu, kuhinji, predsoblju, ugrađen klima uređaj. Postavljena nova PVC termoizolaciona stolarija u sobama (osim u jednoj od spavaćih soba i trpezariji). Zatvorena je lođa i pretvorena u koristan stambeni prostor. Odlična dispozcija prostora, kvalitetna lokacija, prozračne i svijetle prostorije čine ovu nekretninu ugodnom za porodičan život.

Lokacija:

Stan se nalazi u jednoj od traženiji i kvalitetom gradnje boljih stambenih zgrada u naselju Slatina. U krugu od 300 metara se nalaze Dom zdravlja, tržni centar „Omega“, supermarketi „Bingo“, “DM” i “Konzum”, sportsko kulturni centar “Mejdan”, fudbalski gradski stadion, obdanište, fakulteti, osnovne i srednje škole. Samo par metara od zgrade se nalazi obdanište što je posebno važno za mlađe bračne parove sa malom djecom.

NAPOMENA: Kvalitetnu ugradbenu kuhinju rađenu po mjeri (bez električnih uređaja), ugradbene plakare u hodniku i kupatilske elemente kupac stana dobiva GRATIS!

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Aluminijski radijatori. Vanjska PVC termoizolaciona stolarija (osim u jednoj od spavaćih soba i trpezariji). Drvena unutrašnja stolarija. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, toaletu i hodniku. Parket u ostalim prostorijama. Automatski osigurači. Klima uređaj. Protivprovalna vrata. Telefon. Internet. Kablovska TV. Interfon. Dva lifta u zgradi.