Broj nekretnine: 38/2017-P1

NOVA CIJENA! Kuća sa 2 stana, garažom i uređenim dvorištem, u blizini Klinike za srce, Slavinovići

Opis nekretnine

Prodaje se kuća, ukupne površine cca. 160 m², spratnosti Pr+1 i  dvorištem površine 323,00 m². Nekretnina je izgrađena 1982. godine na parceli površine 475,00 m². Nalazi se u naselju Slavinovići, u  ulici Izeta Sarajlića, u blizini klinike za srce i “Interex” supermarketa.  Sastoji se od dva skoro identična stana površine cca. 80,00 m², velike natkrivene terase 16,00 m², garaže i pomoćnog objekta. Okružena je kvalitetnim kućama, a pristup kući je direktno sa asfaltnog puta. Nekretnina je adaptirana u više navrata. 2008. godine su izmijenjene vodo instalacije, postavljen je novi crijep i oluci, a kompletna kuća obložena stiroporom debljine 5 cm. 2016. godine postavljena je vanjska PVC stolarija na kompletnom objektu, nova unutrašnja drvena stolarija na spratu, kompletno renovirano kupatilo, postavljen hrastov parket u dnevnom boravku sa trpezarijom na spratu, postavljena LED rasvjeta i farbana vanjska fasada. Takođe je uvedeno centralno grijanje na pelet i postavljena garažna vrata na daljinsko otvaranje. Ovu nekretninu karakteriše dobra lokacija, mirno, porodično naselje sa dosta zelenila i dobra saobraćajna povezanost sa gradom. Ugodnoj atmosferi kuće doprinosi dobar raspored  prostorija, a zbog svoje orijentacije kuća je obasijana dnevnom svijetlošću tokom većeg dijela dana. Ispred i iza kuće se nalazi  ograđeno i uređeno dvorište.

NAPOMENA: Pored prodaje vlasnik je zainteresovan i za zamjenu za manji dvosoban stan u Tuzli.

 

Lokacija:

Kuća se nalazi u mirnom, porodičnom naselju, samo cca. 300 metara od supermarketa “Interex” u Slavinovićima. U krugu od 700 metara se nalaze supermarket “Dramar”, “Bingo”, ambulanta, policijska stanica, sportski tereni, Hotel “Tehnograd” i taxi/autobusko stajalište. Ovo naselje karakteriše odlična povezanost sa ostalim djelovima grada.

 

Sadržaj:

Prizemlje – Dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, 2 spavaće sobe,  kupatilo, predsoblje, ostava i kotlovnica.

Sprat – Dnevni boravak sa trpezarijom, spavaća soba, kuhinja, kupatilo, predsoblje, natkrivena terasa.

Garaža cca. 15,00 m².

Pomoćni objekat cca. 36,00  m².

 

Standard:

Centralno grijanje na pelet. PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija.  Podovi obloženi brodskim podom u prizemlju,a parketom i keramičkim pločicama na spratu. Telefonski priključak.  Garaža. Privatni parking.