Broj nekretnine: 87/2017-P1

Kuća površine cca. 150 m², na parceli 1361 m², sa garažom, pomoćnim objektom 55 m², uređenim dvorištem i voćnjakom, naselje Tetima, Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se kuća ukupne stambene površine cca. 150,00 m² i pomoćnim objektom sa garažom površine cca. 55,00 m². Izgrađena je 1987. godine na parceli površine 1361 m². Nalazi se u naselju Tetima, cca. 5 kilometara od raskrsnice u naselju Dokanj i 2,5 kilometara od Gornje Tuzle. Dimezije kuće su 9,80m X 8,80m, a spratnost Pr+1. Dimenzije prizemnog pomoćnog objekta su 10,30m X 5,60m. Pristup kući je direktno sa asfaltnog puta koji prolazi kroz naselje. Oko kuće se nalazi ravno, uređeno dvorište sa manjim voćnjakom. 1996. godine urađena je vanjska fasada kuće sa termoizolacijom (stiropor) debljine 5 cm, promijenjen crijep i postavljeni novi oluci. 2007. godine na kući su postavljena nova aluminujmska ulazna vrata i ugrađene roletne na svim prozorima, a na pomoćnom objektu je urađena vanjska fasada  sa termoizolacijom (stiropor) debljine 5 cm, postavljena nova PVC vanjska stolarija i nova rolo vrata na garaži. Ovu nekretninu karakteriše mirna lokacija sa dosta zelenila i čistim zrakom, dobra saobraćajna povezanost sa gradom i lijep pogled na okolni krajolik.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u u naselju Tetima, cca. 5 kilometara od raskrsnice u naselju Dokanj i 2,5 kilometara od Gornje Tuzle. Ovo naselje karakteriše odlična povezanost sa gradom, obilje zelenila i čist zrak.

 

Sadržaj:

Kuća:

Prizemlje  – Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa velikom trpezarijom, kupatila, ostave, ulaznog hola i stepeništa.

 

Sprat – Sastoji se od 4 spavaće sobe, lođe, balkona i stepeništa.

 

Pomoćni objekat – Sastoji se od ljetne kuhinje sa trpezarijom, ostave i garaže.

 

 

Standard:

Grijanje na čvrsta goriva. Drvena vanjska i unutrašnja stolarija na kući.  PVC vanjska stolarija na pomoćnom objektu. Podovi  keramičke pločice i betonska glazura. Garaža. Telefonski priključak.