Broj nekretnine: 94/2017-P1

SNIŽENO! Kuća novije gradnje, površine cca. 120 m², u blizini Centra za srce BH, Slavinovići

Opis nekretnine

Prodaje se kuća novije gradnje ukupne površine cca. 120,00 m². Nalazi se u blizini Centra za srce BH, u naselju Slavinovići. Dimenzije kuće su 8m X 8m, spratnost Pr+Pot, a izgrađena je 1999. godine na parceli površine 665,00 m². Ispred i pored kuće se nalazi  dvorište, a  ispred kuće smještena je i garaža. Prilaz kući je sa asfaltnog puta koji prolazi kroz naselje preko makadamskog puta dužine cca. 50 metara koji vodi do objekta. Kuća je napravljena tako da može da ima dva zasebna stana sa posebnim ulazima. 2016. godine vlasnik je postavio nove oluke. Glavne karakteristike ove nekretnine su mirno porodično naselje sa dosta zelenila, kvalitet gradnje i odlična saobraćajna povezanost sa gradom.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Pored prodaje vlasnik je takođe zainteresovan za zamjenu za dvosoban stan u istočnom dijelu Tuzle.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u blizini Centra za srce BH, u naselju Slavinovići. Pored kuće prolazi asfaltni put koji prolazi kroz naselje, a u krugu od 400 metara nalaze se tržni centar “Dramar”, supermarket “Bingo”,  apoteke,  ugostiteljsko-trgovački objekti i taxi stajalište. Ovo naselje ima dobru povezanost sa ostalim dijelovima grada.

 

Sadržaj:

 

Prizemlje:

– Sastoji se od dnevnog boravka, jedne spavaće sobe, kuhinje, kupatila, ulaznog hola i stepeništa.

 

Potkrovlje:

– Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, hodnika, 2 balkona i stepeništa.

 

Standard:

Centralno grijanje na čvrsta goriva. Drvena unutrašnja i vanjska stolarija. Podovi laminat i keramičke pločice. Telefonski priključak. Kablovska TV.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.