Broj nekretnine: 24/2022-P2

KORZO – Pješačka zona – Atraktivan, potpuno adaptiran Caffe Bar površine 90,38 m², sa kompletnim inventarom na najatraktivnijoj lokaciji u gradu

Opis nekretnine

Prodaje (izdaje) se poslovni prostor – Caffe Bar, ukupne površine 90,38 m² uknjižene u Zk, sa dodatnim prostorom u suterenu objekta površine cca.20m² i zatvorenom baštom sa pokretnim krovom površine cca. 25 m². Caffe Bar se prodaje/izdaje sa kompletnim inventarom.  Objekat se nalazi u ulici Hadžibakirbega Tuzlića, u strogoj gradskoj pješačkoj zoni “Korzo”. Sastoji se od jedne unutrašnje prostorije i vanjske staklene bašte u prizemlju i dva toaleta sa predprostorom i jedne prostorije i ostave u suterenu. Prostor ima upotrebnu dozvolu za ugostiteljski objekat. Nekretnina posjeduje ventilaciju, vlastiti vodomjer i sat za struju, a grijanje  je centralno gradsko sa kalorimetrom, što pozitivno utiče na visinu režijskih troškova.Nekretnina je temeljito adaptirana krajem 2021.godine.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

NAPOMENA: Pored opcije kupovine moguća je opcija i dugogodišnjeg najma poslovnog prostora.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u ulici Hadžibakirbega Tuzlića, u strogoj gradskoj pješačkoj zoni “Korzo”. Ovo je najprometnija lokacija u gradu, a u neposrednoj blizini se nalaze razni ugostiteljsko-trgovački objekti, Narodno pozorište, frizerski saloni, apoteke, banka, marketi, Panonska jezera i autobuska/taxi stajališta.

Standard:                                                        

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar. Aluminijska vanjska stolarija. Pod kvalitetne keramićke pločice . Automatski osigurači. Vodomjer. Klima uređaji.Telefonski priključak.