Broj nekretnine: 74/2016-P2

SNIŽENO!Kompletno i kvalitetno adaptiran dvosoban stan niže spratnosti, površine 63 m², sa potencijalom pretvaranja u dvoiposoban stan ili višenamjenski poslovni prostor, Irac

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetno adaptiran dvosoban stan niže spratnosti površine 63,00 m² sa potencijalom pretvaranja u dvoiposoban stan ili višenamjenski poslovni prostor. Stan se nalazi u manjoj stambenoj zgradi. Nekretnina je kompletno adaptirana u periodu između 2006. i 2016.godine. Prilikom adaptacije zamijenjena je vanjska (PVC) i unutrašnja (drvena) stolarija, vodo i elektro instalacije, podne obloge, kupatilo, kuhinja, urađena vanjska fasada i rekonstruisan krov. Blizina centra grada, srednjih škola i univerziteta, dvostrana orijentacija stana (jug-zapad) i prozračne i svijetle prostorije samo su neke od odlika ove nekretnine. Stan je  lako pretvoriv u višenamjenski poslovni prostor jer se nalazi u prizemlju stambene zgrade na veoma prometnoj lokaciji u blizini sjeverne saobračajnice. Iza zgrade se nalazi parking za stanare.

NAPOMENA: Moguća je zamjena za jednosoban stan uz dogovor, na području grada Tuzle.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na prizemlju manje stambene zgrade u naselju Irac. Ovo je  kvalitetna lokacija za život zbog svoje dobre pozicije i dostupnosti svih gradskih sadržaja. Okružena je novoizgrađenim stambenim  I i poslovnim objektima. U neposrednoj blizini nalaze se visokoškolske i srednjoškolske ustanove, osnovne škole, obdaništa, TC. “Omega”, supermarketi “Konzum” i “Bingo”, salon namještaja “Babilon”, “JYSK”, Dom zdravlja, stadion Tušanj, autobusna/taxi stajališta.

Standard:

Grijanje na klimu/inverter (postoji mogućnost uvođenja centralnog gradsko grijanja). Vanjska termoizolaciona višekomorna PVC stolarija.  Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u sobama i trpezariji. Keramićke pločice u kupatilu,kuhinji i hodniku. Automatski osiguraći. Blindo vrata. Kablovska TV. Telefonski priključak. Podrumska prostorija.