Broj nekretnine: 8/2021-P2

SLATINA!Kompletno adaptiran funkcionalan dvosoban stan niže spratnosti površine 39 m²

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetno kompletno adaptiran dvosoban stan uknjižene površine 39,00 m² uknjižene u ZK dok je stvarna kvadratura stana cca. 42 m² . Nekretnina se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u naselju Slatina. Kvalitetna adaptacija stana,mala kvadratura, funkcionalna dispozicija, niska spratnost, odlična lokacija, prozračne i svijetle prostorije samo su neke od odlika ove rijetke nekretnine na tržištu. Stan je adaptiran u periodu od 2010. do 2017 godine. Nekretnina se sastoji od dnevnog boravka ,spavaće sobe, kuhinje, vešeraja, kupatila i hodnika.  Svi gradski sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini. Igralište za djecu nalazi se u neposrednoj blizini zgrade, a zajednički parking za stanare se nalazi ispred i iza zgrade. Stan posjeduje i podrumsku prostoriju.

NAPOMENA: Stan je posebno interesantan za klijente koji planiraju izdavati nekretninu i imati siguran povrat novca kao i mlađe braćne parove zbog blizine škole i obdaništa.

U oglašenu cijenu stana je uključena kuhinja bez el.uređaja i klima uređaj.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u naselju Slatina. Ovo naselje je atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U krugu od cca. 500 metara se nalaze: Dom zdravlja, osnovna škola, obdanište, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta, stadion “Tušanj”, robne kuća “Tuzlanka”, supermarket “Bingo” ugostiteljsko-trgovački objekti, pošta, apoteke i banke.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska PVC termoizolaciona stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Kvalitetan laminat u sobama. Keramika u kuhinji, kupatilu i hodniku. Protuprovalna vrata. Automatski osigurači. Klima uređaj. Podrumska prostorija. Interfon. Video nadzor.