Broj nekretnine: 52/2014-P

Komforan dvosoban stan površine 56,17 m², na odličnoj lokaciji , Brčanska Malta

Opis nekretnine

Prodaje se funkcionalan i kvalitetan dvosoban stan površine 56,17  m² u nadogradnji iz 1998. godine. Nekretnina je smještena u stambenoj zgradi u popularnom tuzlanskom naselju Brčanska Malta. Dobra dispozicija stana, jugoistočna orijentacija koja daje nekretnini puno svjetlosti i prozračnosti, te racionalno iskorišten stambeni prostor su odlike ove nekretnine. Pored dobrog kvalitete gradnje nekretninu karakteriše i  odlična lokacija. Ulaz i unutrašnjost zgrade su dobro održavani, a iza i ispred zgrade se nalazi zajednički parking za stanare. Posebnu pogodnost za roditelje sa mlađom djecom čine lijepe prostrane zelene površine sa dječijim parkom koje su pozicionirane neposredno pored stambene zgrade.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u popularnom tuzlanskom naselju Brčanska Malta. Ovo naselje je veoma atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i u samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze, T.C. “Sjenjak”, Univerzitetski klinički centar „Tuzla“, osnovne škole, obdaništa,  apoteke, banke, supermarketi “DM”, “KONZUM”, “BINGO”,  igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta. 

Standard:                                                              

Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. Lamelni parket u sobama, trpezariji, hodniku i predsoblju. Keramičke pločice u kuhinji i kupatilu. Rofiks na zidovima. Automatski osigurači. Telefon. Kablovska TV. Klima. Interfon.