Broj nekretnine: 66/2020-P2

NOVA CIJENA! Kombinovani stambeno poslovni prostor na dobroj lokaciji, Novo Naselje

Opis nekretnine

Prodaje se kombinovani stambeno poslovni prostor ukupne površine 72,00 m², od toga prizemlje 52,3, sprat 18,3  m² i ostava 1,4 . Za kompletan prostor dobivena je urbanistička saglasnost i građevinska dozvola po kojoj su izvedeni građevinski radovi. Visina stropa u prijemnom dijelu (površine cca 18,00  ) i na spratu (površine cca 18  m²) je 2,05 metara a u velikoj prostoriji (cca 35  m²) u prizemlju 2,55 m. Poslovni prostor se nalazi u prizemlju stambeno zgrade u Solini. Prilaz prostoru je direktno sa ulice a pored prostora se nalazi veliki parking. Prostor se može koristiti kao poslovni za zanatske djelatnosti, predstavništva, agencije, kladionice, frizerske salone, poslovnice bilo koje vrste, sjedišta manjih firmi i slično. Posebna pogodnost je da se prostor može koristi kao stambeni, posebno za slabo pokretne i starije osobe. Postoji mogućnost da se u prostor ulazi i kroz glavni ulaz u zgradu.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Poslovno stambeni prostor se nalazi u Novom Naselju/Solina. U neposrednoj blizini prostora se nalazi jedna od glavnih gradskih saobračajnica, te veći supermarketi „Bingo“i „Dramar“, a u krugu od 500 m i zelena pijaca, škola, obdanište, pošta, ambulanta i taxi/autobusko stajalište Ovo naselje pored nabrojanih pogodnosti karakteriše i dobra povezanost gradskim saobraćajem sa ostalim djelovima grada.


Standard:
Centralno gradsko grijanje (aluminijski radijatori). Vanjska stolarija eloksirani aluminijum. Unutrašnja stolarija drvo. Pod etison/ keramičke pločice u kupatilu.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.