Broj nekretnine: 1/2022-i1

Kancelarije u centru grada, površine 86 m², 1. sprat, pored MUP-a i Kantonalnog suda

Opis nekretnine

Iznajmljuju se kancelarije površine 86 m², u strogom centru Tuzle, pored MUP-a TK i Kantonalnog suda. Nalaze se na 1. spratu poslovne zgrade preko puta Sberbank i Intesa SanPaolo Bank. Sastoje se od prijemne kancelarije, 3 kancelarije, čajne kuhinje, kupatila, 2 toaleta i balkona. Kancelarije imaju visoke plafone, što ih sa trostranom orijentacijom (jug-sjever-zapad) čini veoma svijetlim i prozračnim. Objekat u kojem se nalaze kancelarije je pozicioniran uz ulicu Maršala Tita, a sa obje strane ulice nalaze se autobuska/taxi stajališta.

Zbog svoje lokacije u strogom centru grada, velike frekvencije pješačkog saobraćaja, blizine svih važnih privrednih i administrativnih institucija, ova nekretnina je posebno interesantna za društvene ili privatne kompanije, agencije, call centre, IT kompanije ili obrazovne institucije kojima atraktivna i povoljna lokacija nekretnine igra primarnu ulogu u poslovanju.

Kancelarije su obezbijeđene alarmom, a posjeduju interfon i klima uređaj.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na jednoj od najprometnijih lokacija u gradu. U krugu od cca. 300 metara nalaze se notarske kancelarije, OpćinaTuzla, Općinski i Kantonalni sud, MUP-a TK, Panonska jezera, park “Slana Banja”, sportski tereni, škole i fakulteti, T.C. “Avaz-Robot”, T.C. “Mercator”, ugostiteljsko-trgovački objekti, SPC “Mellain”, Hotel Tuzla, glavna Pošta i veliki broja banaka.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska PVC stolarija sa žaluzinama. Unutrašnja drvena stolarija. Podovi parket, laminat i keramičke pločice. Telefonski priključak.