Broj nekretnine: 11/2018-P1

Jednosoban stan površine 46,86 m², na 1. spratu, sa mogućnošću preuređenja u jednoiposoban stan, Zlokovac

Opis nekretnine

Prodaje se jednosoban stan površine 46,86 m².  Nalazi se na 1. spratu stambene zgrade novije gradnje, na veoma atraktivnoj i traženoj lokaciji, u naselju Zlokovac. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, hodnika, ostave i zatvorene lođe. S obzirom na  veličinu trpezarije i mogućnošću pristupanja kuhinji iz hodnika, uz minimalna ulaganja ovaj stan se može preurediti u jednoiposoban. Glavne karakteristike ove nekretnine su mali režijski troškovi, dobra iskorištenost stambenog prostora, atraktivna lokacija, niža spratnost i prozračne i svijetle prostorije. Svi gradski sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini.  Zajednički parking za stanare se nalazi ispred i iza zgrade.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 1. spratu stambene zgrade sa liftom, u veoma atraktivnom i traženom naselju Zlokovac. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo” i “Mercator”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC vanjska stolarija sa žaluzinama. Drvena unutrašnja stolarija.  Parket u dnevnom boravku i trpezariji. Keramičke pločice u  kuhinji, kupatilu, hodniku, ostavi i zatvorenoj lođi.  Vlastiti vodomjer. Telefonski priključak. Kablovska TV. Interfon. Lift.