Broj nekretnine: 49/2018-P2

IZDVOJENA PONUDA – NOVA CIJENA! Prekrasna porodična luksuzna vila najvišeg kvaliteta gradnje sa jedinstvenim unutrašnjim spa centrom (bazen, masažni bazen i sauna) i garažom za pet automobila, stambene površine cca. 660 m² izgrađena na zemljišnoj parceli površine 1671 m², na mirnoj lokaciji u blizini centra Srebrenika

Opis nekretnine

Prodaje se atraktivna porodična vila, izgrađena po najsavremenijim građevinskim standardima, ukupne stambene površine 660 m², izgrađena na zemljišnoj parceli površine 1671 m². Nekretnina se nalazi u mirnom rezidencijalnom dijelu Srebrenika u blizini centra grada. Odlikuje se najvišim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspodjeljenim prostorom i odličnom lokacijom. Kombinacija modernog i tradicionalnog dizajna daju objektu reprezentativan izgled. Posebno je bitno naglasiti da se u izdvojenom novizgrađenom dijelu objekta nalazi jedinstveni zatvoreni spa centar sa kompletnom infrastrukturom (bazen, masažni bazen, sauna, toaleti i kupatila). U sklopu kompleksa se nalaze i pomoćni objekti. Najkvalitetniji dekorativni kamen je korišten pri uređenju enterijera i eksterijera. Kvalitetna kovana metalna ograda se prostire duž čitavog imanja, a ulaz u imanje je kontrolisan daljinskom kontrolom, video nadzorom i alarmom, kao i prostrana garaža za 5 automobila, koja je sastavni dio vile.

NAPOMENA: Postoji opcija kupovine i pripadajućeg voćnjaka koji se nalazi neposredno uz vilu.

Lokacija:

Objekat se nalazi u mirnom rezidencijalnom dijelu grada Srebrenika. Iako lociran u mirnom okruženju, u neposrednoj blizini objekta se nalaze svi neophodni sadržaji potrebni za kvalitetan život. Objekat je lociran u neposrednoj blizini centra.

Sadržaj:

Prizemlje-anex: Dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, zatvoreni spa centar sa svim sadržajima, kotlovnica.

Kuća-prizemlje: Dnevni boravak, 2 spavaće sobe, kupatilo, zimska bašta i hodnik.

I Sprat: Dnevni boravak , 2 spavaće sobe,, kupatilo, hodnik i prostrana terasa.

II Sprat: Dnevni boravak, 2 spavaće sobe, kupatilo, hodnik i prostrana terasa.

U sklopu objekta se nalazi i pomoćni objekat.

Standard:

Centralno grijanje iz vlastite kotlane na pelet. Kombinacija vrhunska šestokomorna PVC vanjska stolarija sa žaluzinama i inox stolarija. Kombinacija drvena unutrašnja stolarija i metalna inox stolarija. Vrhunska keramika u kupatilima i kuhinji. Kombinacija najkvalitetniji parket/laminat u sobama. Centralna klima jedinica u spa centru. Video nadzor. Kablovska TV. Interfon. Internet. Alarm. Ostava. Garaže. Zimska bašta.