Broj nekretnine: 50/2018-P2

INVESTICIJA! Djelimično adaptiran troiposoban stan niže spratnosti, uknjižene površine 60 m² (stvarne kvadrature cca. 77 m²), smješten u centralnoj gradskoj jezgri, Džafer Mahala

Opis nekretnine

Prodaje se odličan, djelomično adaptiran troiposoban stan uknjižene površine 60,00 m² dok je stvarna kvadratura od cca 77,00 m² dobivena pretvaranjem podrumske prostorije u spavaću sobu u koju se ulazi direktno iz stana. Nekretnina se nalazi na visokom prizemlju stambene zgrade u naselju Džafer Mahala.Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na prometnoj lokaciji sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini. Prilikom adaptacije postavljena je nova PVC termoizolaciona vanjska stolarija, protiprovalna vrata, kompletno adaptirano kupatilo. Zamijenjene su vodoinstalacije u stanu. Glavne odlike ove nekretnine su niska spratnost, multifunkcionalnost prostora, svijetle prostorije i blizina centra grada.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

NAPOMENE: Zbog svoje pozicije na prometnoj gradskoj lokaciji, ova nekretnina može biti dobra investicija i koristiti se kao ordinacija, kancelarijski prostor ili mini hostel. Uz stan je moguće kupiti i garažu koja se nalazi odmah pored stana.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na visokom prizemlju stambene zgrade, u naselju Džafer Mahala, i udaljena je samo 100 metara od Trga slobode i centra grada. U krugu od 300 metara se nalaze: Trg slobode, Panonska jezera, Dom zdravlja, supermarketi “Bingo”, “DM” i “Konzum”, robna kuća “Tuzlanka”, ugostiteljsko-trgovački objekti, obdanište, osnovne i srednje škole, fakulteti, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

Standard:

Centralno gradsko grijanje/opcionalno električno. PVC termoizolaciona vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Parket u sobama. Keramićke pločice u kupatilu. Protivpožarna i protivprovalna vrata. Privatni parking.