Broj nekretnine: 40/2018-P2

INVESTICIJA-STROGI CENTAR GRADA! Poslovni prostor (Cafe bar) površine 38,16 m² sa dvije bašte na frekventnoj lokaciji, Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se poslovni prostor u funkciji (Cafe bar) uknjižene površine 38,16 m² lociran u prizemlju Tržno-zanatskog centra „Pasaž“. Nalazi se u frekventnom dijelu tržnog centra, odnosno pozicioniran je na samom ulazu u tržni centar koji vodi ka vanjskoj bašti kafea i pješačkoj zoni “Korzo“. Vanjska bašta se nalazi u neposrednoj blizini bašte ugostiteljskog objekta “Sezam” što doprinosi velikoj frekvenciji potencijalnih klijenata. Prostor ima i unutrašnju baštu u okviru tržnog centra. Pristup T.C. “Pasaž” je takođe moguć sa južne strane, iz pravca Pozorišta i sa zapadne strane, iz bivše “Bankerove” ulice. Objekat je okružen ugostiteljsko-trgovačkim objektima, kozmetićkim salonima, poslovnicom BH Pošte i agencijama. Veliki stakleni portali čine ovaj prostor prozračnim i svijetlim. Prostor ima upotrebnu dozvolu za ugostiteljski objekat. Cafe bar je dugi niz godina u funkciji i predstavlja odličnu priliku za potencijalnog investitora. Cafe bar posjeduje i vanjsko skladište na korištenje.

NAPOMENA: Kompletan inventar kafe bara ulazi u cijenu!

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi na prizemlju Tržno-zanatskog centra „Pasaž“, u nultoj centralnoj gradskoj trgovačkoj zoni. U neposrednoj blizini su smješteni pošta, razne agencije i ugostiteljsko-trgovački objekti, što doprinosi velikom broju posjetilaca i kupaca.

Sadržaj:

Poslovni prostor se sastoji od glavne prostorije i toaleta sa predprostorom.

Standard:

Centralno grijanje. PVC vanjska stolarija sa termo izolacionim staklima.Drvena unutrašnja stolarija. Spušteni strop sa ambijentalnom rasvjetom. Keramičke pločice glavnoj prostoriji i toaletu sa predprostorom. Automatski osigurači.