Broj nekretnine: 69/2016-P1

HITNA PRODAJA – Stara kuća na parceli 1235 m², u neposrednoj blizini centra Tuzle. Pogodna za izgradnju pansiona ili hostela

Opis nekretnine

Prodaje se devastirana kuća ukupne površine cca. 200,00 m², spratnosti Sut+Pr+1. Izgrađena je na ravnoj parceli površine 1235 m², cca. 150 metara od raskrsnice “Skver” i supermarketa “Konzum” i cca. 300 metara od Panonskih jezera. Pristup kući je direktno sa asfaltnog puta iz ulice VI Bosanske brigade. Ispred i iza kuće se nalazi ograđeno dvorište, a okružena je porodičnim kućama. Zbog svoje lokacije u centralnoj gradskoj zoni, blizine Panonskih jezera, centra grada i svih gradskih sadržaja ova nekretnina predstavlja i dobru investiciju za izgradnju pansiona, hostela ili kvalitetne porodične kuće sa velikim dvorištem.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi cca. 150 metara od raskrsnice “Skver” i supermarketa “Konzum” i cca. 300 metara od Panonskih jezera. U krugu od cca. 500 metara se nalaze Panonska jezera, Trg Slobode sa velikom fontanom, Dom zdravlja, TC. “Omega”, banke, apoteke i taxi/autobuska stajališta.