Broj nekretnine: 96/2016-P1

INVESTICIJA – Stambeno-poslovni objekat na glavnoj saobraćajnici, pored T.C. “Omega” i S.C. “Mejdan”, Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se stambeno-poslovni objekat sa 4 poslovna prostora u funkciji i 4 zasebna stana. Nalazi se na glavnoj saobraćajnici (južna magistrala) u ulici Bosne Srebrene, na samo 100 metara od T.C. “Omega” i S.C. “Mejdan”. Ispred objekta se nalazi autobuska stanica i širok trotoar za pješake. Ovo je veoma frekventna lokacija kako za automobile tako i za pješake jer se u neposrednoj blizi nalazi T.C. “Omega” i većina visokoškolskih ustanova. Pristup objektu je direktno sa glavne saobraćajnice, a parcela površine 444,00 m², na kojoj je izgrađen objekat, je u potpunosti ograđena. Spratnost objekta je Pr+1, a sastoji iz dva dijela, istočnog i zapadnog. Zapadni dio objekta je potpuno adaptiran 2007. godine, a istočni je izgrađen je 2014. godine. U prizemlju se nalaze 4 zasebna poslovna prostora koji su iznajmljeni već duži vremenski period i posjeduju sve dozvole. Na spratu i jednom dijelu prizemlja se nalaze 1 dvosoban, 2 trosobna i jedan stan u izgradnji (ROH BAU) površine 132,67 m².

NAPOMENA: Zbog svoje lokacije, funkcionalnosti kompletnog objekta i novčanih prihoda koji ovaj objekat može donositi budućem vlasniku, ova nekretnina predstavlja potencijalnu investiciju i omogućava konstantan povrat uloženog novca.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.


Lokacija:

Nekretnina se nalazi na glavnoj saobraćajnici (južna magistrala) u ulci Bosne Srebrene, na samo 100 metara od T.C. “Omega” i S.C. “Mejdan”. Okružena je stambeno-poslovnim objektima, a ima pristup direktno sa magistralnog puta. U krugu od 500 metara nalaze se fakulteti, srednje i osnovne škole, Biro za zapošljavanje, glavna autobuska stanica, supermarketi, ugostiteljsko-trgovački objekti, banke, apoteke, Dom zdravlja i ostali gradski sadržaji.

Sadržaj:

Istočni dio:

Prizemlje:

Poslovni prostor površine 102,39 m² – Pekara “Panini”

Sastoji se iz jedne izložbeno-prodajne prostorije, 3 prostorije, tuša, toaleta sa predprostorom i ostave.

Poslovni prostor površine 32,59 m²

Sastoji se iz jedne izložbeno-prodajne prostorije i toaleta sa predprostorom.

Sprat:

Stan u izgradnji ukupne površine 132,67 m².

Zapadni dio:

Prizemlje :

Poslovni prostor površine 79,15 m² – “Perutnina Ptuj

Sastoji se iz jedne izložbeno-prodajne prostorije, magacinskog prostora i toaleta sa predprostorom.

Poslovni prostor površine 36,34 m² 

Sastoji se iz jedne izložbeno-prodajne prostorije i dva toaleta sa predprostorom.

Dvosoban stan površine 40,00 m² koji se sastoji iz dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i hodnika.

– Kotlovnica

Sprat:

Trosoban stan površine 67,35 m² koji se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom, 2 spavaće sobe, kuhinje, kupatila i predsoblja.

Trosoban stan površine 91,74 m² koji se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom, 2 spavaće sobe, kuhinje, kupatila, toaleta, predsoblja i balkona.

Standard:

Centralno grijanje na pelet. Drvena unutrašnja stolarija. PVC vanjska stolarija sa žaluzinama. Podovi mermer, parket, laminat i keramičke pločice. Telefonski priključak. Kablovska TV. Internet. Privatni parking.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.