Broj nekretnine: 26/2019-P2

INVESTICIJA! Prelijepo imanje sa dvije vikendice ukupne površine 5739 m² Slavinovići

Opis nekretnine

Prodaje se prelijepo imanje ukupne površine 5739sa dvije vikendice (nisu uknjižene) sa voćnjakom i obradivim zemljištem. Zemljište se nalazi u naselju Slavinovići, zaseok Hukići u blizini Turskog koledža i policijske stanice odnosno udaljeno je od stambenog kompleksa u Slavinovićima cca. 1,5 kilometara. Parcela se nalazi na kombinaciji ravnog i terena sa blagim padom, a pristupa joj se asfaltnim putem koji prolazi kroz naselje. Uzevši u obzir mirnu lokaciju nekretnine i dobru saobraćajnu povezanost sa gradom ova nekretnina je idealna za izgradnju porodične kuće, farme ili za poljoprivredno proizvodne djelatnosti zbog veličine samog posjeda. U neposrednoj blizini parcele se nalaze individualni stambeni objekti. Priključci struje i vode nalaze se na samoj parceli. Parcela posjeduje i bunar sa vlastitom vodom. Septićka jama se nalazi na samom imanju.

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

Lokacija:

Parcela se nalazi u naselju Slavinovići u zaseoku Hukići Udaljena je samo par minuta vožnje od Turskog koledža, stambenog naselja u Slavinovićima, policijske stanice, supermarketa “Bingo” i Hotela “Tehnograd”, pošte, apoteke i taxi stajališta. Ovo je lokacija bez saobraćajne buke i idealna je za miran porodičan život.

Standard:

Struja. Gradska voda i voda iz bunara. Kanalizacija-septička jama.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora.