Broj nekretnine: 65/2017-P1

INVESTICIJA – Novoizgrađeni poslovni objekat sa 10 apartmana, restoranom, ribnjakom i vikend kućom sa velikim voćnjakom, izgrađen na parceli površine 16.671 m², u blizini magistralnog puta M18 Tuzla-Sarajevo, naselje Cerik – Husino, Općina Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se novoizgrađeni poslovni objekat sa 10 apartmana, restoranom, ribnjakom i vikend kućom sa velikim voćnjakom i šumom. Površina parcele na kojoj se nekretnine nalaze je 16.671 m². Objekat se nalazi u naselju Cerik – Husino, Općina Tuzla, udaljen cca. 300 metara od salona keramike “BIBA BiH” i magistralnog puta M18, na dionici Tuzla – Sarajevo. Do parcele vodi asfaltirani put na koji prolazi kroz naselje, a ulična rasvjeta je sprovedena kroz čitavu parcelu, sve do šume u dnu parcele.

Dimenzije glavnog objekta su 21m X 24m, a dimenzije natkrivenog platoa koji se nalazi u sredini objekta su 17m X 11,50m. Pristup apartmanima je direktno sa natkrivenog platoa. Sa donje strane objekta se nalazi ograđeni asfaltirani plato koji je u jednom dijelu natkriven i ima postavljen kamin. Ispod glavnog objekta nalazi se pomoćni objekat dimenzija 5,75m X 10,35m sa natkrivenom terasom. U ovom objektu je predviđen restoran. Pored pomoćnog objekta nalazi se prelijepa vikend kuća  sa terasom, kaminom i ribnjakom. Dimenzije vikend kuće su 8,20m X 8,00m, a spratnost Pr+Pot. Ispod vikend kuće nalazi se veliki voćnjak i šuma.  Svaki od navedenih objekata ima svoj  vodomjer i sat za mjerenje potrošnje električne energije, a svaki apartman ima ugrađen zaseban sat za mjerenje potrošnje električne energije. Drenaža oborinskih voda je urađena na parceli, a parcela posjeduje i vlastiti bunar. Obzirom da se nalazi u blizini magistralnog puta, a ipak dovoljno udaljena da pruži potpuni mir i privatnost, ova nekretnina predstavlja kvalitetnu i dobru investiciju.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Cerik – Husino, Općina Tuzla, udaljena cca. 300 metara od salona keramike “BIBA BiH” i magistralnog puta M18, na dionici Tuzla – Sarajevo. Asfaltni put koji prolazi kroz naselje vodi do parcele, a magistralni put M18 Tuzla-Sarajevo omogućava odličnu povezanost sa okolnim mjestima Tuzlom, Živinicama i Lukavcem.

 

Standard:

Glavni objekat:

Prizemlje – jedan apartman, 3 velike prostorije, nadstrešnica i asfaltirani plato.

Visoko prizemlje – 8 apartmana, kuhinja, 2 kupatila, natkriveni plato i stepenište

Sprat – jedan apartman

 

Pomoćni objekat – jedna prostorija sa kuhinjom, kupatilo i natkrivena terasa

 

Vikend kuća – Dnevni boravak, kuhinja, kupatilo, dvije manje spavaće sobe, terasa sa kaminom, stepenište i jedna prostorija u potkrovlju.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora.