Broj nekretnine: 7/2020-P2

INVESTICIJA! Lijepa parcela na dobroj lokaciji u neposrednoj blizini uže urbane gradske zone, ukupne površine 5312 m², Ši Selo

Opis nekretnine

Prodaje se lijepa zemljišna parcela uknjižene površine 5312na atraktivnoj lokaciji u blizini uže gradske zone grada Tuzle. Zemljište se nalazi u naselju Ši Selo, u Vukovarskoj ulici. Zemljište je udaljeno cca. 1 kilometar od Prinčeve džamije odnosno centralnih gradskih naselja Stupine i Zlokovac. Parcela se nalazi na kombinaciji ravnog i terena sa blagim padom, a pristupa im se asfaltnim putem koji prolazi kroz čitavo naselje. Uzevši u obzir mirnu lokaciju nekretnine i dobru saobraćajnu povezanost sa gradom ova nekretnina je idealna za izgradnju porodične kuće, farme ili za poljoprivredno proizvodne djelatnosti zbog veličine samog posjeda. U neposrednoj blizini parcele se nalaze individualni stambeni objekti. Na zemljištu se nalazi i bunar sa vodom.Struja je dovedena odmah do parcele.
Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

Lokacija:

Parcela se nalazi u naselju Ši Selo (Vukovarska ulica). Udaljena je samo dva do tri minuta vožnje (1 kilometar) od Prinčeve džamije, stambenih naselja Stupine i Zlokovac, odnosno užeg centra grada. Putna komunikacija sa centralnim dijelom grada Tuzle je omogućena kvalitetnim asfaltnim putem koji prolazi kroz čitavo naselje.