Broj nekretnine: 124/2014-P

INVESTICIJA – Kvalitetna kuća i poslovni objekat sa odličnim potencijalom

Opis nekretnine

Prodaje se jedinstvena, veoma kvalitetna kuća sa poslovnim objektom i dvije garaže izgrađena na parceli 1.317 m². Nalazi se 500 metara od glavne raskrsnice u Slavinovićima i ima pristup direktno sa asfaltnog puta koji prolazi kroz naselje Sepetari, Tuzla. Ovo je idealno mjesto za ljude koji žele da žive u neposrednoj blizini grada, a da u isto vrijeme uživaju u čistom zraku i mirnom porodičnom životu. Zbog dobre saobraćajne kominikacije sa ostalim dijelovima grada, nedaleko od magistralnog puta Tuzla – Bijeljina, ovo je ujedno i dobra poslovna lokacija.

Kuća je dimenzija 13,45m X 8,45m, spratnosti Pod+Pr+1, ukupne površine 189,64 m². Pored kuće se nalazi poslovni objekat dimenzija 20,19m X 11,00m, spratnosti Pod+Pr ukupne površine 207,35 m² i 2 garaže ukupne površine 43,60 m². Svi objekti su izgrađeni 2008. godine pod nadzorom projektnog biroa, a vlasnik posjeduje svu prateću dokumentaciju. Parcela ima pristup sa dvije strane čime je vozilima i kamionima olakšan ulaz/izlaz sa parcele, a kompletan prednji dio parcele je asfaltiran.

NAPOMENA: Pored prodaje objekta vlasnik je zainteresovan i za dvosoban stan ili poslovni prostor u Tuzli, uz doplatu kupca.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi 500 metara od glavne raskrsnice u Slavinovićima i ima pristup direktno sa asfaltnog puta koji prolazi kroz naselje Sepetari, Tuzla Nalazi se u mirnom dijelu naselja tako da budući kupci mogu boraviti u mirnom okruženju, a u isto vrijeme imati brz i jednostavan pristup gradu.

Sadržaj:

Kuća ukupne površine 189,64 m² sastoji se od:

Podrum – vešeraj, ostava i stubište.

Prizemlje – dnevni boravka sa trpezarijom, kuhinja, toalet, hodnik, ulazni hol sa stepeništem, plakar i ostava.

Sprat – 3 sobe, 2 kupatila, ostava, galerija, hodnik, 2 balkona i stepenište.

Poslovni objekat ukupne površine 207,35 m² sastoji se od:

Podrum – radionica, kotlovnica, skladište, ostava i podrumski hol

Prizemlje – 6 prostorija, 3 toaleta, tuš, 2 ostave, garderoba, hodnik i ekonomski ulaz.

Pomoćni objekat ukupne površine 43,60 m² – dvije garaže.

Standard:

Centralno grijanje vlastita kotlovnica – pelet. Vanjska PVC stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Podovi laminat i keramičke pločice. Telefonski priključak. Kablovska TV. Dvije garaže. Privatni parking.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.