Broj nekretnine: 139/2017-P1

Građevinsko zemljište površine 1014 m², sa urbanističkom dozvolom, 200 metara od glavnog puta i 300 metara od “Plave poliklinike, naselje Gospići, Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se građevinsko zemljište uknjižene površine 1014 m². Nalazi se cca. 200 metara od magistralnog puta M-18 Tuzla – Bijeljina, i cca. 300 metara od “Plave poliklinike”, u naselju Gospići, Tuzla. Prilaz parceli je direktno sa asfaltnog puta koji prolazi kroz naselje, a okružena je novijim porodičnim kućama. Vlasnik posjeduje i urbanističku dozvolu za izgradnju porodične kuće što dodatno doprinosi vrijednosti ove nekretnine. Priključci vode, struje, telefona i kablovske TV, nalaze se neposredno uz parcelu. Supermarketi, banke, apoteke, ambulanta, osnovna škola, tržni centar “Sjenjak” i ostali gradski sadržaji se nalaze na samo par minuta vožnje od parcele.
Uzevši u obzir lokaciju nekretnine u mirnom porodičnom naselju, dobru saobraćajnu povezanost sa gradom i pogodnost da budući kupac već ima komunalne priključke uz samu parcelu, ova nekretnina je idealna za izgradnju porodične kuće ili poslovnog objekta.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.