Broj nekretnine: 48/2017-P1

SNIŽENO! Građevinska parcela površine 1206 m², naselje Miladije, Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se građevinska parcela ukupne površine 1206 m². Nalazi se u naselju Miladije, u blizini “Petrol” benzinske pumpe i stovarišta “Titanik”, a od glavne saobraćajnice je udaljena cca. 100 metara. Parcela je blago nageta, a do parcele se dolazi asfaltnim putem koji prolazi kroz naselje. Pristup parceli je sa makadamskog puta dužine cca. 30 metara. Uzevši u obzir dobru lokaciju nekretnine u mirnom porodičnom naselju, dobru saobraćajnu povezanost sa gradom i pogodnost da budući kupac već ima komunalne priključke uz samu parcelu, ova nekretnina je idealna za izgradnju porodične kuće ili poslovnog objekta.
Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Parcela se nalazi u naselju Miladije, u blizini “Petrol” benzinske pumpe i stovarišta “Titanik”, a od glavne saobraćajnice je udaljena cca. 100 metara. U krugu od 500 metara nalazi se osnovna škola, obdanište, zgrada Porezne uprave, apoteke, supermarket “Bingo”, poslovni objekti i autobusko/taxi stajalište.